top of page

Luukku 12: Videoavatar hänelle jolla jo on kaikkea

Ei kai ne nyt kehtaisi joulukalenterissa mainostaa? Miten helvetin väsähtänyttä!


"Katso itse. Hämmästyttävän upeaa jälkeä AI:n avulla!"Videoavatar kuvataan kerran. Sen jälkeen sen avulla voi tehdä rajattomasti videoita vain kirjoittamalla haluttu viesti tekstinä ja painamalla nappulaa. Avatar tulkitsee tekstin kohdehenkilön äänellä ja eleillä. Uskomatonta mutta totta! Tutustu asiaan tarkemmin tästä: https://www.ikitomu.com/video-avatar


Voit myös soittaa spesialistillemme Villelle +358414990345Haastattelija: Terve. Teemme tässä katugalluppia. Sopiiko esittää äkkiä pari kysymystä?


Beelzebub: Ilman muuta. Terve vaan.


Haastattelija: Ensinnäkin, mikä on nimesi ja toimenkuvasi?


Beelzebub: Nimeni on Beelzebul, tai bub, ihan miten vaan. Syvyyksien nasta prinssi, niinku Tank Girlissä kerran sanottiin. Toimenkuvani? No, oon kadotettujen sielujen hallitsija, pahuuden ja kaaoksen agentti. Pidän huolen helvetillisistä meiningeistä, tsekkaan ettei gaso lopu tost Gehennan liekist, ja järjestelen vähän synkempiä juonia maan päällä. Mutta tänään, näköjään, olen katuhaastattelun kirkkain tähti. Kointähti, niinku, ehehe, jos tajuut. Haastattelija: Päivän varsinainen kysymys koskee sitä, että onko sinusta ookoo laittaa joulukalenterin luukkuun mainos, vaikka kuinka kyseessä on firman kalenteri, ja firmalla tarvetta myydä tuotettaan? Ja mistä se kertoo?


Beelzebub: No tietenkin se on ookoo. Joulukalenterihan on loistava keino markkinoida tuotteita ja palveluita. Se pitää jengin kiinnostuneena ja toistuu viel päivittäin. Joulukalenterin luukun takana oleva mainos on yllätys, joka voi innostaa asiakkaita tutustumaan tarjontaan tarkemmin. Ja mitä se kertoo? No, se kertoo siitä, että firma osaa käyttää luovia keinoja hyväkseen markkinoinnissaan. Se voi myös kertoa siitä, että firma ymmärtää joulunajan olevan loistavaa aikaa kun jengi on sopivasti herkillä. Sitä paitsi mikä susta on vaikkapa suklaakalenterien ydinviesti? Niinpä!


Haastattelija: Jaahas. No nähtävästi on niin, että kun esittää pirulle kysymyksen, saa ansaitsemansa vastauksen. Entä mitä muuten olet mieltä nykyajan joulun kaupallistumisesta?


Beelzebub: Joulunajan kaupallistuminen, ai siitäkö täs puhutaanki? Niinpä tietysti. Helkkarin toimittajat. No, katsos, kun meikä on syvyyksien prinssi, niin nää näkyy mulle snadisti eri kulmasta nää jutut. Nykyaikainen jouluhan on kulutusjuhla, jossa kiilto silmissä ihmiset jahtaa sitä täydellistä lahjaa tai sitä kimaltelevinta koristetta. Minun korvillenihan se on vaskien helinää, ja, ja symbaaleja, ja mitä siinä kirjassa nyt sanotaan.


Haastattelija: Niin.


Beelzebub: Toisaalta, tässä kaupallistumisessa on myös jotain, mikä saa meikän vähän kateelliseks. En tiedä oisinko itse keksinyt… tai siis et parikyt vuotta sitten oli vaikka lapsille mainostaminen lailla kielletty. Ja erityisen ankarasti vahdittiin ettei skidejä saa käyttää siinä välineinä. Ja nyt nää käy huvipuistossa nukkumassa öitä ja ohjelman sisältö on se, että kakara saa satasen käteen ja voi ostaa mitä vaan. Ja alle kouluikäiset käy kehumassa laivayhtiön businessluokkaa… kyllähän se naurattaa, en mä sitä. Nerokasta paskaa! Mutta kyllähän sitä itsensä vanhaksi välillä tuntee. Et onko meikäläisellä enää nykyaikaan mitään annettavaa. Nää vetää niin hyvin.

Haastattelija: Niin no varmasti… Beelzebub: Mut hei, meikähän on Kärpästen Herra, ahneuden ja kateuden lähde. Sontaläjä numero uno. Mähän nautin sekasorrosta ja ylimääräisestä draamasta, yeah? Ehkä deep down jopa meikä kaipaa joskus sitä yksinkertaisempaa joulunaikaa. Läheisten ja herkkujen aikaa. Jos nyt pimeyden prinssi saa hetkeksi vähän herkistyä tässä.


Haastattelija: Toki! Kiitos paljon. Uskaltaisinko vielä kysyä, millaisii ne on ne pimeyden synkän keisarin muistot lapsuuden yksinkertaisemmista perhejouluista?


Beelzebub: Ah, joo, lapsuuden joulut! Kepposii, metkui, kristallei. Maagisten loitsujen hyminää. Miten me broidien kaa ain matkittiin Aleisterin mahtailevaa luentaa! Ja Antonin urut! Ilman niit ei olis mikään tuntunut yhtään joulult. Urut soimaan ja sammakonreisiä glögissä, ja mitä viel? Tulikärpäskakkua. Niillä lähti pyhät käyntiin!

Haastattelija: Erinomaista, kiitos paljon.


Beelzebub: Kiitos.


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page