top of page

Videoavatarien vallankumous: AI-ajan videoviestinnällä on tutut kasvot

Videoavatarit ovat kehittyneet uskomatonta vauhtia. Voit nyt luoda täysin itsesi näköisen avatarin, joka puhuu sinun äänelläsi. Jos nyt keksit mitä haluaisit sanoa, voit jo muutaman minuutin kuluttua julkaista siitä videon.

 

Avatarisi näyttää hyvältä ja onnistuu aina. Ei työläitä ja hitaita kuvauksia, ei epävarmuutta, ei kuvauspaineita. Ja mikä parasta, se myös puhuu melkein mitä tahansa kieltä. Varsinkin pieneltä kielialueelta ponnistavalle se on aivan käsittämättömän upea mahdollisuus.

Oletko valmis mullistamaan yrityksesi videoviestinnän? Oletko valmis puhuttelemaan kansainvälisiä asiakkaitasi heidän omalla kielellään? Hyppää siis mukaan!

Palvele asiakkaitasi kaikilla kielillä helposti, nopeasti ja edullisesti

 • Helppous ja Monipuolisuus: Unohda aikaa vievät kuvaussessiot. Videoavatarit mahdollistavat laadukkaan sisällön tuottamisen nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kirjoitat vain spiikin, ja sinun näköiskappaleesi puhuu sen sinun äänelläsi. Äimistyttävää, mutta ajattele mitä mahdollisuuksia se tarjoaa.

 • Kieliversiot vaivatta: Tuota sisältöä eri kielillä ilman aksenttihuolia tai käännösongelmia. Tämä ei ole vitsi: voit nyt puhua omalla äänelläsi sujuvasti mitä tahansa maailman pääkieliä. Kohdeyleisösi moninkertaistui juuri ilman minkäänlaisia lisäkustannuksia. Varsinkin pienen kielialueen ihmisille tämä on suunnaton kilpailuetu.

 • Viestinnän Tehostaminen: Moninkertaista yrityksesi videoviestintä helposti ja edullisesti. Ylipäänsä pystyt nyt tuottamaan näyttäviä ja toimivia videoita salamannopeasti ja ilman mitään kerrannaiskustannuksia. Kuvauksia ei tarvitse enää suunnitella eikä järjestää. Video on valmis ja julkaistavissa heti kun olet keksinyt mitä haluat sanoa.

Mihin tässä IKITOMUa tarvitaan?

Ei välttämättä mihinkään. Jos haet erottumista laadulla ja production valuella, niin uskomme pystyvämme kohottamaan lopputuotteen laatua merkittävästi. Jos pystytte riittävään tuotannolliseen tasoon sisäisesti, niin ehdottomasti kannattaa tehdä niin. Vaikkei sisäinen tuotanto nyt ihan zoom-session tasolle jäisikään, niin useimmissa yrityksissä osaaminen ei kuitenkaan riitä kaikkien yksityiskohtien ja mm. valaisemisen hoitamiseen huipputasolla.

Laaja kokemuksemme vaativista videotuotannoista takaa, että saat parasta mahdollista laatua. Videoavatarisi näyttävät ammattimaisilta ja ovat aina ajan hermolla. Uuden tilanteen tullessa eteen, toimitusjohtajan videolausunto voidaan julkaista jo muutamassa minuutissa.

Meidän näkemyksemme on, että parasta olisi tuottaa noita Avatareja useita jo heti kättelyssä. Siis erilaisilla taustoilla, erilaisilla tunnelmilla, suuremmissa firmoissa myös eri ihmisillä. Silloin videojulkaisupolitiikkaanne saataisiin sekä vauhtia että vaihtelua.

Mutta harkitkaa asiaa, puhutaan lisää. Tai tämän asian suhteen ehkä vielä parempi: ryhtykää toimeen saman tien. Volyymiahan voi aina kasvattaa!

Entä millaisia tuotantovaihtoehtoja ja millä hinnalla IKITOMUlla on tarjolla?

Super saver - 240 € +alv

 • Yksi yksinkertainen videoavatar kuvattuna studiollamme Pengerkadulla Helsingissä.

>>> Varaa omasi nettikaupastamme heti!​

>>> Maksettuasi voit buukata tuotantoajan.

Peruspaketti - 340 € +alv (max 1,5 h paikalla, pääkaupunkiseudun ulkopuolelle lisätään 80 € / matkatunti)

 • Yksi videoavatar.

 • Nopea ja tehokas tuotanto paikan päällä.

>>> Varaa omasi nettikaupastamme heti!​

>>> Maksettuasi voit buukata tuotantoajan.

Täyspaketti (suosituksemme) - 590 € +alv (max 3 h paikalla, pääkaupunkiseudun ulkopuolelle lisätään 80 € / matkatunti)

 • Kolme videoavataria, eri taustoilla.

 • Vaihtelua ja dynaamisuutta viestintään: eri tyylisiin tiedotteisiin voidaan suunnitella ja toteuttaa eri taustat ja ympäristöt.

 • Muista huomioida myös käyttötarkoituksen sanelemat variaatiot, kuten vaakasuorat perusversiot ja mahdolliset pystymuotoiset mobiiliversiot.

>>> Varaa omasi nettikaupastamme heti!​

>>> Maksettuasi voit buukata tuotantoajan.

Räätälöity Paketti - alkaen 980 € +alv (max 7 h paikalla, pääkaupunkiseudun ulkopuolelle lisätään 80 € / matkatunti)

 • Vähintään koko päivän tuotanto yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitynä asiakkaan toiveiden mukaan.

 • Kuvia voidaan ottaa niin monta kuin sovitussa tuotantoajassa ehditään. Kaikista kuvista voidaan haluttaessa kuvata (tai eräissä tapauksissa editoida) sekä pysty- että vaakaversiot.

 • Perushinta ilman kuvaus-assistenttia, assistentin hinta lisäksi 60 € /h +alv.

>>> Varaa omasi nettikaupastamme heti!​

>>> Maksettuasi voit buukata tuotantoajan.

Pyrimme aina tekemään avatarit valmiiksi jo heti kuvauksen yhteydessä (luonnollisesti internetliikenteestä ja avatarien lopputuottajan ruuhkaisuudesta riippuen). Laatu on helpointa saada kohdalleen, kun lopullinen avatar voidaan tarkistaa heti, ja tarvittaessa korjata kuvausoloja, mikäli jokin sattuisi jättämään toivomisen varaa.

 

Paketit ovat saatavilla verkkokaupastamme, ja voit myös itse varata kuvausajankohdan reaaliaikaisesti online-tuotantokalenteristamme. Tuotekohtaiset linkit löytyvät tuotekuvausten yhteydestä.

bottom of page