top of page

Luukku 4: Beginning to See the LightIKITOMU Eco Sommelier on fantastinen inspiraationlähde. Se on sinunkin vapaassa käytössäsi, kunhan sinulla on ChatGPT:n maksullinen tili. Ellei ole, seuraa nyt ainakin IKITOMUn höyrähtäneitä vinkkejä :) Kas tässä keskustelu, jonka voisit esimerkiksi käydä. Sinä:


Velvet Undergroundin iki-ihanassa biisissä "Beginning to See the Light" lauletaan moniakin mahtavia asioita. Säeparin "There are problems in these times, / But, woo!, none of them are mine!" riemukas "woo!" on minulle aina kiteyttänyt kappaleen syvän viisaan riemun. Toisessa kohdassa sanotaan, että "Wine in the mornin', and some breakfast at night. / Well, I'm beginning to see the light." ja nyt haluaisinkin tietää, mikä viini sointuisi tuohon vapautuneeseen riehakkaaseen riemuun?


IKITOMU Eco Sommelier:


"Beginning to See the Light", mikä fantastinen biisi! Kun puhutaan viinistä aamutuimaan, unohtakaamme hetkeksi perinteet ja säännöt. Tässä kappaleessa on kyse elämän nurinkurisesta nautinnosta, siitä, että aamiaisen voi syödä yöllä ja viiniä voi lipittää auringonnousussa. Siispä, tarvitsemme viinin, joka heijastaa tätä riehakasta iloa.


La Roteuse de Landra Rosé Brut Nature 2019 suorastaan hyppää esiin Alkon hyllyltä, huutaen: "Olen seuraava aamuviinisi, darling!"


Tämä ranskalainen rosee-kuohuviini suorastaan tihkuu kuivaa, hapokasta, mutta tasapainoista makumaailmaa — eli on kuin luotu Velvet Undergroundin inspiroimaan aamuhetkeen. Sen aromeissa seikkailee sitrusta, kirsikkaa, mansikkaa ja ripaus karpaloa, yrttisiin sävyihin kietoutuneena.


Tämä viini herättää aistit ja saa sinut tuntemaan, että aamu todellakin on uusi alku – zen-viisauden ja villin ilon täyttämä. Joten, kaada itsellesi lasillinen La Roteusea, anna Lou Reedin äänen täyttää ilma ja koe aamu uudella tavalla. Tässä viinissä on sekoitus juhlaa, hienostuneisuutta ja kapinallista henkeä, juuri sopivasti Velvet Undergroundin tapaan. "Here comes two of you.

Which one will you choose?

One is black and one is blue,

Don't know just, what to do.

Alright!"

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page