Aamu-PICNIC vuoteessa
Aamu-PICNIC vuoteessa

PICNIC luo tunnelmaa makuuhuoneessa.

press to zoom
PICNIC, rapujuhlien tähti
PICNIC, rapujuhlien tähti

Lempeää lämmintä valoa pöytään.

press to zoom
PICNIC työhuoneessa
PICNIC työhuoneessa

PICNIC osaa ottaa tilan haltuun myös työhuoneessa tai toimistossa.

press to zoom
Aamu-PICNIC vuoteessa
Aamu-PICNIC vuoteessa

PICNIC luo tunnelmaa makuuhuoneessa.

press to zoom
1/3

PICNIC valaisee yöpöydän, kruunaa työpöydän tai koristelee olohuoneen. Hauska lamppu koostuu sähköosia lukuunottamatta pelkästä kotimaisesta vanerista ja paperilautasista. Sen kokoamiseen ei tarvita yhtään ruuvia eikä pisaraakaan liimaa. Palaset yksinkertaisesti vain napsautetaan paikoilleen.

 

Tunturin kuntovälineiden ja monien muiden käyttötuotteiden muotoilijana tunnettu Heikki Kiiski käytti viimeiset vuotensa valaisinten suunnitteluun. Projektin toisena osapuolena toimi Heikin hyvä ystävä, pitkään Suomessa asunut ja työskennellyt puolalainen muotoilijalegenda Tomasz Rudkiewicz. Parivaljakon yhteistyöstä syntyi lukuisia lamppuja ja taidevalonäyttelyitä.

Heikki oli minun isäni. Osallistuin itsekin valoprojekteihin, ja mielestäni PICNIC on liian hieno valaisin unohdettavaksi. Siksi päätimme äitini ja Tomekin kanssa kehittää sen prototyypistä todelliseksi valmistettavaksi tuotteeksi. Samalla se toimii hauskana kunnianosoituksena Heikille, Tomekille ja miksei eurooppalaiselle yhteistyöllekin. Hienona jatkona tarinalle PICNICit valmistaa Rudkiewiczien perheyritys Varsovassa.

PICNICin joukkorahoituskampanja onnistui! Seuraavaksi PICNIC on tulossa myös tavalliseen myyntiin sekä täällä verkossa että muutamissa valituissa myymälöissä. Ilmoitteludu postituslistalle niin saat tiedon heti kun PICNIC on saatu myyntiin!

PICNIC -lampun joukkorahoituskampanja mesenaatti.me -sivuilla (IKITOMU)
en_us_flag.png

PICNIC – pala suomalaista muotoiluhistoriaa tulossa myyntiin

Joukkorahoituskampanjamme onnistui ja lamput on nyt toimitettu tukijoille. Paljon kiitoksia! Nyt näyttää siltä, että hauska lamppu tulee myös normaaliin myyntiin. 

Ilmoittaudu listalle niin kuulet siitä ensimmäisenä!

Kiitos! Ilmoitamme heti kun PICNIC on myynnissä.