MätitahnasaksetMitä yhteistä on mätitahnalla ja lähes 30 vuotta vanhoilla Fiskarsin taloussaksilla? Katso video niin tiedät! [videon spiikkiteksti] Mitä yhteistä on mätitahnalla ja näillä lähes 30 vuotta vanhoilla Fiskarsin taloussaksilla?


Selitys löytyy opiskeluajoiltani, jolloin olin aika kova bilettämään. Kuten naamastakin taitaa näkyä.


Tuolloin menin usein krapulapäivinä supermarkettiin. Kun itselläni ei ollut mitään kiirettä, minusta oli mielenkiintoista seurata ihmisten arkipäivää. Katselin ahdistusta ja lähes raivoa jolla ne tuotteita keräilivät. Ihmettelin millaisella kiukulla ne lapioivat vaikkapa irtokarkkeja pussiin. Mutta ajat olivat kovat, ja kovat ajat myyvät sokeria. Ja tietysti alkoholia.


Kerran sitten kankkusessa törmäsin kilpailukuponkeihin. Markkinoille oli juuri tullut uusi mätitahnamerkki, ja ne halusivat tietää, miten juuri minä mieluiten nautin mätitahnani. Tietenkin osallistuin kilpailuun. Sen suuremmin asiaa miettimättä kirjoitin lappuselle, että paras tapa nauttia mätitahnaa oli luonnollisesti pursottaa sitä sormelle ja imaista se suuhun suoraan siitä.


Nam nam.


Melkein vuotta myöhemmin sain yllätyksekseni postitse Fiskarsin taloussakset, tällä saatekirjeellä:


Hei Ville,

Olet voittanut Monarch-mätitahnan ideakilpailussa oheiset Fiskars taloussakset. Kiitos osallistumisesta ja onneksi olkoon!


No kiitos. Tämä on muuten edelleen ainoa saamani virallinen tunnustus markkinointialalta. Mutta kovassa käytössä liki 30 vuotta olleet Fiskarsin sakset näyttävät yhä siltä kuin ne olisi otettu paketista eilen. Loistava tuote!

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki