top of page

Kaupallisissa viidakoissa leviävät nyt kiertotalouden pistokkaatIKITOMU kävi katsomassa "Uudelleenkäytön aika on nyt!" keskustelun REDIn uudessa Second Hand Marketissa. Reilun tunnin keskustelussa ehdittiin käsitellä kymmeniä asioita. Keskeisimmät teemat olivat vastuullisuus, laatu ja asenteet uudelleenkäyttöä kohtaan. Keskustelu on ainakin toistaiseksi katsottavissa tapahtuman Facebook-sivulla.

Osa 2: IKITOMUn Tarun ensivaikutelmat REDIn Second Hand Marketista.

REDIn kirtotalouskeskittymästä löytyy ilahduttavan kattava valikoima erilaista tarjontaa. Saatavilla on perinteisempää kirppismyyntiä, mutta myös laaja valikoima huippumerkkejä, jotka luovat uutta aiemmin käytetyistä tuotteista tai kierrätysmateriaaleista. Jopa vaatelainaamo löytyy. Vahva suositus Tarulta!


Miten REDIn uusi Second Hand Market on otettu vastaan? Mia kertoi mistä asiakkaat ovat olleet erityisen positiivisesti yllättyneitä.


Keskustelimme Mian kanssa siitä, miksi upcycling, uudelleenkäyttö ja kierrätys ylipäänsä on tärkeää, ja mikä asiakaskuntaa on erityisesti ilahduttanut.REDIn kauppakeskusjohtaja Tanja Linsiön mukaan REDIn voi nähdä kaupunkikeskuksena, joka palvelee ympäristönsä asiakkaita. Siihen yhteisölliset ja kiertotalouden palvelut sopivat hyvin, sillä ympäristön asukkaat ovat niistä kiinnostuneita ja osaavat niitä myös hyödyntää. Kaiken toiminnan ei tarvitse olla suoraan kaupallista, sillä myös muut palvelut tuovat kauppakeskukselle asiakkaita. Uudenlaisiin palveluihin suhtaudutaan avoimin mielin ja myönteisesti.Juttusarjamme REDIn kiertotalouskeskittymästä jatkuu. Jos aihepiiri kiinnostaa, seuraa meitä niin et missaa tulevia jaksoja!

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page