top of page

Herkullisempia vegehampurilaisia?Testasimme itse jauhiksesta tekemiimme hampurilaispihveihin kahta Nordic Umamin tuotetta: umamisuolaa ja Meatless Bouillon -lientä.


Nordic Umami on suomalainen startup, joka valmistaa umamin makua täysin kasvipohjaisesti ja vieläpä pitkälti teollisuuden ylijäämämateriaaleista. Se on siis ruokien kiertotaloutta ja pyrkii samalla tekemään kasvipohjaisista vaihtoehdoista houkuttelevampia meille kaikille.


Nordic Umamin kehittämät tuotteet ovat yksinkertaisia lihaliemen tai ruokasuolan tapaan käytettäviä tuotteita, joiden avulla on mahdollista lisätä vegeruokiin niistä usein puuttuvaa täyteläistä umamin makua. Olemme aikaisemmin testanneet tuotteen prototyyppiversiota, mutta nyt testasimme kaupallista versiota superyksinkertaiseen jauhiksesta tehtyyn hampurilaispihviin. Tulos veti maton alta! Osasimme toki odottaa jonkinlaista vaikutusta, mutta muutoksen dramaattisuus oli yllätys meillekin.


Katso itse oheiselta maisteluvideoltamme millainen vaikutus makuun oli ja mikä tuotteista oli tämän kierroksen ylivoimainen voittaja.


Jatkamme taatusti Nordic Umamin tuotteiden testejä jatkossakin :)Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page