top of page

Asiakaskohtaamisten seuraava areena – kolme keskeistä taitoa HORECA-alan tulevaisuuteen


Tulevaisuuden elämää AI:n pyörittämässä hotellissa muotipiirtäjän luonnosvihkosta. Kuten sen SDXL 1.0 kuvittelee.
Tulevaisuuden elämää AI:n pyörittämässä hotellissa, huippumuotipiirtäjän luonnosvihkosta. (Kuten tekoälykuvittajamme SDXL 1.0 tilanteen näkee).

Tekoäly on mullistamassa monia toimialoja, hotelli- ja ravintola-ala mukaan lukien.

Teknologian ja inhimillisen kosketuksen yhdistäminen on keskeistä kestävyyden, vastuullisuuden ja asiakaskokemuksen parantamisessa. IKITOMUn AI-työpajat, videotuotannot ja videotuotantokoulutus auttavat majoituspalveluyrityksiä navigoimaan kaoottisen muutoksen aallokoissa.


Ruokaakin tarjoillaan. Ja kuten mainoskuvissa ennenkin, niitä nauttivat kauniit ihmiset (tai kenties virtuaali-influensserit).
Ruokaakin tulevaisuudessa tarjoillaan. Ja kuten mainoskuvissa ennenkin, kevyitä herkkuja nauttivat kauniit ihmiset (tai kenties virtuaali-influensserit).

1. Koneaivo auttaa navigoimaan riskien ja mahdollisuuksien ristiaallokossa


IKITOMUn AI-työpajat tarjoavat hospitality-ammattilaisille tilaisuuden tutustua tekoälyn nykytilaan ja tulevaisuuden näkymiin. Tekoälyä hyödynnetään jo nyt monin tavoin, kuten asiakaskokemuksen personoinnissa, kestävyystavoitteiden optimoinnissa, markkinoinnissa ja ihan vain arkisen toiminnan organisoinnissa.


Esimerkkeinä AI:n alalle ujuttamista mullistuksista ovat Modihostin ja Jurnyn kaltaiset palvelut. Ennen ketjujen omaan tuotekehitykseen perustuvia ominaisuuksia voi nyt kuka tahansa ostaa palveluna. Se muuttaa kilpailutilannetta merkittävästi.


IKITOMUn AI-työpajat opettavat reagoimaan riskeihin ja avaavat ovia mahdollisuuksiin. Niissä käsitellään tiiviisti alalla näkyviä muutoksia ja annetaan samalla omakohtaista käytännön kokemusta AI-palveluista hauskalla ja leikkisällä tavalla. Lue tarkempi kuvaus työpajoistamme.


Merkillistä, muuten, miten näinkin yksinkertaiset luonnoskuvat heti luovat emotionaalisen tunnelman maailmasta jossa liikutaan. AI hallitsee myös tunnelmien luomisen,  kun sitä vähän opastaa.
Kyllä se kuva vaan edelleen tunteita herättää ja mielikuvia meissä aktivoi. Pienellä opastuksella AI osaa senkin. Vaikka ihmisten tietoisuudesta nämäkin toki kumpuavat.

2. Pää pilvissä ja tarinankerronta sydämessä


Visuaaliset tarinat ovat voimakkaita välineitä arvojen, emootioiden ja alan ainutlaatuisen luonteen välittämiseen. Videovetoinen verkkojulkaisumme IKITOMU.com tuottaa jatkuvasti kevyesti tuotettua sisältöä some-kanaviin. Juttumme tuovat esiin paikallista kulttuuria ja ympäristöystävällisiä käytäntöjä, joilla luodaan emotionaalinen yhteys asiakaskuntaan.


IKITOMUn perinteiset videotuotannot vaihtelevat korkean profiilin mainoselokuvista kevyesti tuotettuun jokapäiväiseen videoviestintään.


Lisäksi kehitämme jatkuvasti AI-vetoisia sisällöntuotantokonsepteja, jotka perustuvat virtuaalisiin tuotantomalleihin, AI-juontajiin ja muuhun generoituun tekoälysisältöön. Tekoäly tarjoaa kiehtovia mahdollisuuksia tunteisiin vetoavaan tarinankerrontaan ja vaikuttavaan ilmaisuun. Mullistuksia tapahtuu joka viikko. Tämäkin seikkailu on vasta lähtökuopissaan. Hyppää mukaan - vielä ehtii!


Riittää että kuvitellusta ikkunasta näkyy Eiffel-torni, niin heti ollaan Pariisissa ja mieli tulvahtaa täyteen muistoja.
Riittää että kuvitellusta ikkunasta näkyy kuviteltu Eiffel-torni, niin heti tulvahtaa mieli täyteen muistoja. Vaikka Pariisissa tuo huone kyllä ylittäisi ainakin minun budjettini moninkertaisesti.

3. Opi kalastamaan ja pysyt kylläisenä


Vanha hokema väittää, että kun ihmiselle antaa kalan, hän syö siitä kerran, mutta loppuelämänsä pysyy kylläisenä se, joka opetetaan kalastamaan itse.


Sosiaalisten medioiden vauhti on hurja ja sisällönkulutus niin kovaa, että koulutamme mieluusti asiakkaitamme hoitamaan oleellisinta osaa jokapäiväisestä videotuotannosta myös itse. IKITOMUn videotuotantokoulutus tarjoaa majoitusalan toimijoille mahdollisuuden oppia videotuotannon perusteet ja trendit, vahvistaen samalla yrityksen brändiä ja parantaen asiakastyytyväisyyttä.


Influensserit sen tietävät. Kontsan pitää olla rennon ja luonnollisen oloista, mutta silti huoliteltua. Ja sitä pitää tuottaa riittävän tiheästi. Muuten hukkuu sisältötulvaan.
Influensserit sen tietävät. Kuvan pitää olla rennon ja luonnollisen oloista, mutta tason ja tunnelman pitää silti olla laadukasta. Ja kontsaa pitää tuottaa tiheästi. Muuten hukkuu sisältötulvaan.

Tulevaisuus tapahtuu nyt


Tekoälyn luomat ja hallinnoimat virtuaalimaailmat ja niihin liittyvä elävä kuva ovat asiakaskohtaamisten seuraava areena. Pandemia on vakiinnuttanut sähköisen asioinnin osaksi ihmisten arkea, ja kehitys ei näytä hidastumisen merkkejä.


IKITOMU on valmis toimimaan luotsinanne tässä siirtymässä. Autamme teitä tehostamaan perustoimintoja, parantamaan asiakaskokemusta ja edistämään kestävyystavoitteita.


Menestys majoitus- ja vieraanvaraisuusalalla rakentuu kohtaamisista – olivatpa ne sitten kasvokkain tai digitaalisessa maailmassa. IKITOMU tarjoaa avaimet näihin kohtaamisiin, auttaen teitä tunnistamaan ja hyödyntämään uusimmat mahdollisuudet parhaalla mahdollisella tavalla. Anna meidän opastaa teitä tässä siirtymässä ja varmistaa, että yrityksenne ei ainoastaan selviydy, vaan menestyy ja kukoistaa tulevaisuudessakin.


Ota yhteyttä heti! Ei tekosyitä - siinähän sulla on yhteysväline käsillä :) Nämä hommat eivät odottelemalla parane. Annat vain kilpailijalle etumatkaa.
Ota yhteyttä heti! Siinähän sinulla on yhteysväline kädessä. Nämä hommat eivät odottelemalla parane. Annat vain turhaa etumatkaa kilpailijoille.

Kuinka päästä alkuun?


IKITOMUn AI-työpaja on porttisi tekoälyn maailmaan. Työpajamme antaa sinulle kattavan kuvan AI:n nykytilasta ja tulevaisuuden mahdollisuuksista alallasi.


Varmemmaksi vakuudeksi muutaman asiakkaan videokommentit:

Pop Median tj Tuomo Häkkisen mukaan työpajamme on pakollista ohjelmaa kaiken kokoisille yrityksille

Ida Framin tj Panu Laaksonen totesi, että saivat valtavan määrän tietoa ja työvälineitä joilla jatkaa tekoälyyn perehtymistä

Jungheinrichin markkinointijohtaja Petteri Leino koki pystyvänsä ottamaan työpajasta saadut opit välittömästi käyttöön arkisessa työssään


Tekoäly ei odota – aloita matkasi AI-maailmaan nyt!


Vai oletko kiinnostuneempi videotuotannon mahdollisuuksista? Ota yhteyttä - sitäkin lajia järjestyy kyllä viipymättä.


Lue tarkempi kuvaus työpajoistamme. Tai ota yhteyttä puhelimitse +358414990345, sähköpostitse hello@ikitomu.com tai varaa 30 minuutin etäpalaveri kanssamme keskustellaksesi mahdollisuuksista. Veloituksetta ja sitoumuksitta tietenkin.


Tsemppiä mullistuksiin!

Ville

IKITOMUlta

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page