top of page

Tubettajia, toimittajia, spiikkereitä, näyttelijöitä, kuvaajia, esiintyjiä, taiteilijoita, persoonallisuuksia…

taiteellisiin, journalistisiin ja joskus kaupallisempiinkin tarkoituksiin

Moi,

Kiva että löysit casting-sivuillemme. Olemme aina kiinnostuneita löytämään luoviin hankkeisiin mahdollisia uusia tekijöitä ja miksei ideoitakin.

Toivoisimme että täytät alla olevan lomakkeen. Se ei sido sinua mihinkään, mutta vahvistaa kaksi asiaa: että 1. Suostut siihen että pidämme yhteystietojasi tallessa siltä varalta, että 2. voimme jossain vaiheessa ehdottaa sinulle yhteistyötä. Voit lomakkeessa määritellä, millaisista proggiksista voisit olla kiinnostunut.

 

Ja kun et enää ole, pääset yksinkertaisella ilmoituksella listoiltamme myös pois.

IKITOMU tekee juttuja, jotka pyrkivät vastaamaan kysymykseen “Mitä hauskaa vastuullinen nautiskelija voi vielä tehdä?”

 

Sen lisäksi teemme toisinaan tilaustöitä. Niihinkin tarvitaan näyttelijöitä, juontajia, vaikuttajia jne. Yritämme aina valikoida kaikki omat juttuaiheemme, asiakkaamme, keikkamme ja tilaustyömme sen mukaan, että ne olisivat ystävällisiä ympäristölle ja myös sosiaalisesti hyvien puolella. Joskus se onnistuu hienosti, joskus jää vähän toivomisen varaakin. Nämä arvot kuitenkin ohjaavat toimintaamme aina, ja aina yritämme myös siinä pystyä parempaan.

Joten täytä lomake niiltä osin kuin se sinulle sopii. Jokaista kohtaa ei tarvitse orjallisesti täyttää, ne ovat vain esimerkkejä asioista, jotka meitä kiinnostavat. Periaatteessahan meille riittää yhteystiedot ja jonkinlainen tieto siitä mitä osaat ja haluat. Kun olet lähettänyt lomakkeen, saatamme kutsua sinut juttelemaan tai tarkempaan casting-kuvaukseen jos jotakin sopivaa tulee vastaan. Tai sitten ihan vain tarjoamme sinulle keikkaa.

Tervetuloa mukaan!

bottom of page