top of page

IKITOMUn AI-työpaja on hauska, inspiroiva – ja säästää päiväkausia työaikaa

AI-työpaja on portaali uusiin maailmoihin

Minä: "Tekoäly hyvä, kirjoittaisitko myyntipuheen AI-työpajallemme?" *)

ChatGPT: "Tervetuloa AI-työpajaamme, jossa sinä ja tiimisi pääsette tutustumaan tekoälyn mahdollisuuksiin hauskan ja hyödyllisen aamupäivän aikana. Pääsette ohjatusti kokeilemaan erilaisia tekoälypalveluita ja esittelemme juuri teidän liiketoimintaanne ajatellen valittuja ratkaisuja.

"Tieto ja omakohtainen kokemus tekoälystä on päivä päivältä tärkeämpää nykyisessä ja erityisesti tulevaisuuden työelämässä. Tutustumme ennalta laajaan määrään juuri teille relevantteja tekoälypalveluita, ja esittelemme työpajassa tiiviisti niistä osuvimmat, jotka ovat joko otettavissa käyttöön heti tai kuvaavat hyvin alan kehityssuuntia. Tämä säästää helposti kymmeniä, jollei satoja tunteja aikaa ja auttaa löytämään juuri tarkoituksiisi sopivimmat tekoälypalvelut.

 

"Hauska ja hyödyllinen aamupäivä inspiroi, antaa tietoa ja hälventää turhia pelkoja. Alalla kuin alalla on nyt äärimmäisen tärkeää, että koko tiimi osaa ajatella tekoälyn mahdollisuuksia ja ymmärtää, mitä siltä voi odottaa ja mitä ei. 

 

"Tule mukaan ja hyödynnä tämä mahdollisuus tutustua tekoälyyn omakohtaisesti. Ota askel tulevaisuuteen ja varaa työpajasi jo tänään!  

Näin se onnistuu:

1. Varaa sopiva paikka ja aika mieluiten suoraan varausjärjestelmästämme (halutessasi voit toki myös ottaa suoraan yhteyttä hello@ikitomu.com tai +358414990345

2. Maksa työpaja verkkokaupassamme

Paras vaihtoehto ensimmäiseksi työpajaksi on tuo aamupäivän mittainen versio. Me teemme ensin siihen huolelliset taustatyöt, jotta voimme sitten tavatessamme esitellä muutaman nimenomaan teidän työhönne ja organisaatiollenne sopivan AI-palvelun. Muuten työpaja sitten onkin ohjattua leikkimistä erilaisilla tekoälypalveluilla.

 

Juuri AI-palveluilla leikkiminen on osoittautunut monille asiakkaillemme kaikkein arvokkaimmaksi kokemukseksi. Oman luovuuden kannalta on täysin eri asia tietää teoriassa mitä joku jossakin on tekoälyn avulla tehnyt – tai päästä omin aistein toteamaan asia käytännössä ja reaaliaikaisesti. Maailman mullistuminen kirkastuu useimmille vasta sillä hetkellä, ja vasta siitä kokemuksesta alkaa mahdollisuuksien hahmottaminen osaksi omaa arkea.

Aamupäivän mittaisen työpajan hinta on kertamaksulla 1000€ +alv.

Huomaathan, että työpaja on maksettava tunnin kuluessa varauksen tekemisestä tai varaus peruuntuu. Hoidamme mahdolliset ongelmat kuntoon ja vastaamme mielellämme myös kysymyksiisi osoitteessa hello@ikitomu.com  Jos mieluummin puhuisit puhelimessa, lähetä soittopyyntö puhelinnumerosi kera tuohon sähköpostiin. Kiitos!

Tervetuloa mukaan - tulevaisuus tapahtuu nyt!"

Minä: "Hienoa, kiitos! Tehdään vielä kuvitus. Kirjoittaisitko Midjourney-promptin, jolla syntyy juttuun hieno ja kiehtova kuva?"

ChatGPT: [toimittaa Midjourney-promptin, jolla tämän sivun kuva on toteutettu]

Minä: "Tällaiset työtavat kannattaa ehdottomasti ottaa käyttöön. Tähänkin meni vajaa puoli tuntia. Kiitos ChatGPT ja Midjourney!"


Anna meidän auttaa - ota yhteyttä heti: 

hello@ikitomu.com

(hyvin toimii myös meilata soittopyyntö - yleensä pystymme soittamaan lähes välittömästi) 

*) tätä ennen ChatGPT:lle oli toki kerrottu perustiedot työpajasta, ei se nyt ihan kaikkea sentään pysty itse arvaamaan :) Oletemme tietenkin myös muokanneet juttua ja lisänneet esimerkiksi nettiosoitteita, mutta tekstirunko on kyllä ehtaa ChatGPT:tä.

"Voidaanhan me itsekin noilla leikkiä"

Niin voittekin, ja ehdottomasti kannattaakin. Aika moni vain on siinä uskossa, että AI tarkoittaa ChatGPT:tä ja Midjourneytä. Tosiasiassa palveluja on vaikka millä mitalla, jos jonkinlaisiin tarkoituksiin, ja lisää tulee päivittäin.

Katso vaikka:

IMG_5397.PNG

Tuokin on vain yksi lajitelma, ja sitä paitsi viime vuodelta. Tekoälyajassa se alkaa siis olla jo kelvottoman vanha.

Meidän työpajamme idea on jakaa teille tietoa ja kokemusta, jota itse hankimme joka päivä. Siksi myös työpajamme luonne on keskusteleva, ja teemme pohjatyöt hyvin, eli käytämme vähintään kontaktityöskentelyn verran tunteja valitaksemme esiteltäväksi juuri teidän alaanne sopivia AI-palveluita.

Jos tämäkään ei auta, ettekä kerta kaikkiaan koe saaneenne työpajasta mitään irti, palautamme rahanne. Joten painahan nyt sitä tilausnappia vaan! :)

Ja sehän sujui näin:

1. Varaa sopiva paikka ja aika mieluiten suoraan varausjärjestelmästämme (halutessasi voit toki myös ottaa suoraan yhteyttä hello@ikitomu.com tai +358414990345

2. Maksa työpaja verkkokaupassamme

3. Profit

Tekoälyyn totuttelemisessa huomattavasti tärkeämpää on huolehtia tunteesta ja luovuudesta kuin teknologiasta.

AI-työpajamme antaa omakohtaista positiivista käyttökokemusta, jotta osallistujien luova mieli saadaan käyntiin.

 

Emme kuvittele pystyvämme neuvomaan kuinka asiantuntijan pitäisi työtään tehdä. Sen sijaan pystymme kyllä antamaan hänelle valmiudet kehittää itseään ja omaa työtään itsenäisesti.

Nettikaupan ja -markkinoinnin konkari Pasi Bruun Retimeltä halusi selvittää, olisiko uusista tekoälyratkaisuista hyötyä hänen työssään, ja jos, niin mihin niistä keskittyä. Pasi tiesi vanhastaan, että IKITOMUn jengiltä löytyy näkemystä, joten hän buukkasi itselleen työpajatyöskentelyä.

 

Löytyikö niitä vastauksia? ”Todellakin! Olen erittäin vaikuttunut.” Tee kuten Pasi ja ota AI-asiat haltuun! 

Järjestimme AI-työpajan Suomen Jungheinrichin johdon, myynnin ja markkinoinnin jengille. Marketing Manager Petteri Leino tiivistää fiilikset heti työpajan jälkeen.

"Oma käytännön kokemus oli täysin nolla tähän työpajaan tullessa. Ja nyt tämän työpajan jälkeen näkisin, että pystyn hyödyntämäään tekoälyä omassa työssäni varsin hyvin. Tämä oli tosi hyvä kyllä. Tykkäsin."

Tsekkaa videolta kenelle ja mihin Petteri työpajaamme suosittelee.

bottom of page