top of page

Kesän 2023 jymyuutinen: olemme solmineet strategisen AI-yhteistyöhankkeen yhden maamme legendaarisimmista teollisen muotoilun yrityksistä, ED Design Oy:n kanssa. Koko ED:n tuotekehityksen ja palvelumuotoilun osaaminen ja kokemus on nyt käytettävissäsi myös AI-hankkeisiin IKITOMUn kautta.

Lue lisää!

IKITOMUn AI-työpaja on hauska, inspiroiva – ja säästää päiväkausia työaikaa

Tekoälyyn totuttelemisessa huomattavasti tärkeämpää on huolehtia tunteesta ja luovuudesta kuin teknologiasta.

AI-työpajamme antaa omakohtaista positiivista käyttökokemusta, jotta osallistujien luova mieli saadaan käyntiin.

"Voidaanhan me itsekin noilla leikkiä"

Niin voittekin, ja ehdottomasti kannattaakin. Aika moni vain on siinä uskossa, että AI tarkoittaa ChatGPT:tä ja Midjourneytä. Tosiasiassa palveluja on vaikka millä mitalla, jos jonkinlaisiin tarkoituksiin, ja lisää tulee päivittäin.

Katso vaikka:

IMG_5397.PNG

Tuokin on vain yksi lajitelma, ja sitä paitsi viime vuodelta. Tekoälyajassa se alkaa siis olla jo kelvottoman vanha.

Meidän työpajamme idea on jakaa teille tietoa ja kokemusta, jota itse hankimme joka päivä. Siksi myös työpajamme luonne on keskusteleva, ja teemme pohjatyöt hyvin, eli käytämme vähintään kontaktityöskentelyn verran tunteja valitaksemme esiteltäväksi juuri teidän alaanne sopivia AI-palveluita.

Tarkoitus on avata osallistujien silmät, kohdata odotukset ja pelot, sekä nykäistä luovuus käyntiin. Emme usko pystyvämme neuvomaan asiantuntijoille miten heidän tulisi työtänsä kehittää. Sen sijaan pystymme antamaan heille oivalluksen ja työkalut siihen, miten tekoälyä voi arjessa käyttää. 

Näin se tapahtuu:

 

Noin viikkoa ennen työpajaa käymme kanssasi (puhelin)keskustelun, jossa tarkistamme karkealla tasolla työpajaan osallistuvien ajantasaisen tieto- ja osaamistason sekä mahdolliset odotukset.

 

Ennen varsinaista kontaktityöskentelyä teemme vähintään sitä vastaavan tuntimäärän selvitystyötä, jossa arvioimme millaisista tekoälypalveluista yrityksesi voisi eniten hyötyä. Valitsemme kourallisen sellaisia työpajassa esiteltäviksi.

 

Varsinaisen aamupäivän mittaisen työpajan aluksi annamme osallistujille rautaisannoksen perustietoa tekoälystä, ja esittelemme kevyesti vähintään puolisen tusinaa kannaltanne relevanttia AI-työkalua tai -palvelua. Yleensä jo tämä on melko hätkähdyttävä kokemus. Seuraava vaihe on kuitenkin vielä paljon tärkeämpi: ohjaamme nimittäin osallistujat itse kokeilemaan muutamaa erilaista AI-palvelua. 

 

Tutustuminen aloitetaan kunkin henkilökohtaisista harrastuksista tai intohimon kohteista, jotta positiivinen käyttökokemus saadaan todella uppoamaan nahan alle. Siitä siirrytään keskustellen ja näkemyksiä vaihdellen hiljalleen pohtimaan, miten kukin voisi tekoälyä omassa arkityössään hyödyntää. Kun ihmisillä alkaa olla omakohtaista käytännön kokemusta, esittelemme vielä muutamia tekoälyn mahdollisuuksia lisää ja käsittelemme hieman aiheeseen liittyviä tulevaisuuden näkymiä, eettisiä kysymyksiä ja tietosuoja-asioita.

 

Ainakin tähän mennessä AI-työpajamme ovat jokaiselle asiakkaallemme merkinneet merkittävää muutosta suhtautumisessa tekoälyyn. Usein sitä voisi kuvata jopa “herätykseksi”, ja useimmissa tapauksissa se on tarkoittanut myös välitöntä muutosta arjen työtapoihin.

 

IKITOMUn AI-työpajan vapaat kalenteriajat voi tarkistaa ja myös varauksen voi tehdä osoitteessa

https://bookme.name/Ikitomu/ai-tyopaja

 

Työpajan hinta on 1000€ +alv, ja se tulee maksaa viipymättä varauksen tekemisen jälkeen. Mahdollisuuksia on kaksi: joko perinteinen lasku maksuehdolla “heti” tai vielä mieluummin nettikauppaosto, joka onnistuu osoitteessa

https://holvi.com/shop/ikitomu/

 

Tervetuloa työpajaan, joka hyvin todennäköisesti mullistaa maailmankuvasi, antaa sinulle supervoimia – ja tutustuttaa sinut uusimpaan työtoveriisi, tekoälyyn!

 

Lisää tietoa IKITOMUn AI-työpajasta ja muista AI-palveluista saa olemalla yhteydessä osoitteeseen hello@ikitomu.com tai vaikka soittamalla Villelle 041 499 0345. Tervetuloa mukaan!

Panu Laaksonen palvelujen markkinointitoimisto Ida Framilta halusi järjestää avainhenkilöilleen alustuksen tekoälyyn. Hän päätyi aloittamaan syventymisen IKITOMUn AI-työpajalla, ja oli valintaansa tyytyväinen.

 

Muutamassa tunnissa käytiin läpi valtava määrä työkaluja, vaihtoehtoja, ja ehdittiin myös tutustua muutamiin AI-työkaluihin omin käsin.

Kenelle Panu tällaista työpajaa suosittelisi? "Suosittelisin kaikille jotka ovat ylipäänsä aiheesta kiinnostuneita." 

Järjestimme AI-työpajan Suomen Jungheinrichin johdon, myynnin ja markkinoinnin jengille. Marketing Manager Petteri Leino tiivistää fiilikset heti työpajan jälkeen.

"Oma käytännön kokemus oli täysin nolla tähän työpajaan tullessa. Ja nyt tämän työpajan jälkeen näkisin, että pystyn hyödyntämäään tekoälyä omassa työssäni varsin hyvin. Tämä oli tosi hyvä kyllä. Tykkäsin."

Tsekkaa videolta kenelle ja mihin Petteri työpajaamme suosittelee.

Tsekkaa koko tekoälyä käsittelevä AI-työpajavalikoimamme!

bottom of page