top of page

AI-Chatbotit selvitys: tätä olet saamassa

AI-chat on täällä

 

AI-vetoiset chatpalvelut ovat kypsyneet käytettäviksi. Oletko miettinyt, soveltuisiko sellainen käyttöönne ja mikä niistä palvelisi asiakkaitasi parhaiten? Osallistu IKITOMUn AI-chattien vertailu- ja testihankkeeseen niin ei tarvitse ihmetellä!

THIS JUST IN: OpenAI:n julkaistua GPT-työkalunsa, päätimme samalla vaivalla tutustua niihin ja tutkia, olisiko niistä korvaamaan Chatbotin. 
Tilaa oma selvityksesi heti niin saat samalla tietää senkin! Kattava raportti aiheesta saadaan valmiiksi vielä ennen joulua.

Keskeisimmät hyödyt

 • Mitä AI-chatilta voi odottaa?

 • Mitkä ovat tämän hetken kolme parasta vaihtoehtoa ja minkä niistä itse valitsisimme?

 • Miten projektiin pitää valmistautua?

 • Voiko chat-moottoreita käyttää paikallisesti esimerkiksi PDF- ja muiden dokumenttien tulkitsemiseen?

 • Miten chat asennetaan omaan käyttöön?

 • Pääseekö AI-chattia kokeilemaan käytännössä?

 • Mitä me asennusprojektista opimme ja miten AI-chat käytännössä asennetaan?

Saat noin kahdessa viikossa raportin, jossa ajantasaista tietoa ja selkeät toiminta-suositukset

Suomeksi: lisää kauppaa tehokkaasti

Olemme kartoittaneet markkinoita ja valinneet loppusuoralle kolme vaihtoehtoista AI-chat-järjestelmää. Vertaamme niiden suorituskykyä ja ominaisuuksia, ja asennamme voittajan omalle IKITOMU.com -sivustollemme.

 

Vaikka valitsemme ensisijaisesti AI-chattia verkkosivuille, testaamme samalla myös vaihtoehtoja pitkien PDF- ja muiden dokumenttien lukemiseen. Se on ominaisuus, joka kiinnostaa monia asiakkaitamme myös erillisenä.

 

Omille sivuillemme asennettavalle AI-chatille annamme materiaaleiksi omat tuotekatalogimme, hinnastomme ja muut tilaustöitä koskevat sisällöt. Tavoitteenamme on, että se osaisi silti keskustella myös sivustojemme toimituksellisista sisällöistä. Haaste on siis melkoinen: sen pitäisi pystyä palvelemaan sekä kuluttaja-asiakkaitamme, jotka haluavat lukea juttujamme ja katsoa videoitamme, että B2B-asiakkaitamme, jotka ovat kiinnostuneita työpajoistamme ja tilaustöistämme. Arvioimme myös sitä, voiko AI-chatjärjestelmää hyödyntää sisäisesti.

 

Kun chat on asennettu ja käytössä sivustollamme, pääsette itsekin testaamaan sen toimivuutta. Näin saamme arvokasta palautetta ja voimme yhdessä oppia, mitä kaikkea AI-chateilta voi odottaa.

Lopuksi koostamme kokemuksistamme täyden raportin, jonka selvityshankkeeseen osallistujat saavat marraskuun puolivälissä.
 

Osallistumalla saat:

 • Kolmen testiin valitun AI-chat järjestelmän kuvailun

 • Vertailevan listauksen järjestelmien vahvuuksista ja heikkouksista

 • Kuvauksen arviointi- ja testausprosessistamme, joka auttaa ymmärtämään, kuinka valitsimme osallistujat ja millä perusteella päädyimme voittajaan

 • Pääsyn käyttämään lopullista chat-ratkaisua IKITOMUn sivuilla, jossa voit itse arvioida sen toimivuuden

 • Katsauksen AI-chat-järjestelmiin, joita voi käyttää yksittäisten PDF-ja muiden dokumenttien tulkitsemiseen

 • Yksityiskohtaisen oppaan siitä, mitä pitää huomioida oman tekoäly-chatin suunnittelussa ja pystyttämisessä

Jos tämä kuulostaa siltä, mitä yrityksesi tarvitsee tekoälyprojektissaan, älä epäröi vaan ilmoittaudu mukaan heti. Osallistu nyt ja hanki kaikki tarvittava tieto ja asiantuntemus AI-chatjärjestelmien valintaan ja käyttöönottoon.

 

Helpoiten hankit selvityksen tilaamalla sen heti verkkokaupastamme. 

"AI-selvitys: Chatbotit" tilattavissa verkkokaupastamme

bottom of page